ISO 27001 certificering

ISO 27001 certificering

Wat is ISO certificering 27001?

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiligingsbeheersystemen (ISMS). Het specificeert vereisten voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een informatiebeveiligingsbeheersysteem binnen de context van de algemene bedrijfsrisico’s van de organisatie. Daarom is ISO 27001 certificering een formele erkenning van de toewijding van een bedrijf aan het verbeteren van zijn managementsysteem voor informatiebeveiliging om de privégegevens van consumenten te beschermen.

Welke organisaties komen in aanmerking voor ISO 27001 certificering?

ISO 27001 certificering kan een breed scala aan ondernemingen helpen, van kleine bedrijven tot grote multinationale ondernemingen. Het biedt de fundamenten van een succesvol ISMS en best practices op het gebied van informatiebeveiligingsbeheer voor ondernemingen van elke omvang.

In de wereld van vandaag moet elk bedrijf duidelijke processen en procedures hebben om te beschermen tegen informatiebeveiligingsrisico’s. Omdat ISO 27001 certificering niet gebaseerd is op de grootte, geografie of branche van een bedrijf, staat het open voor elk bedrijf in Nederland dat zijn gegevens wil beschermen. Enkele voorbeelden van organisaties die kunnen profiteren van ISO certificering 27001 zijn:

 • Banken
 • Hogescholen/universiteiten
 • ziekenhuizen
 • IT dienst
 • Overheidsinstanties

Voordelen van ISO certificering 27001

Het behalen van ISO certificering 27001 heeft tal van voordelen, waaronder de volgende:

 • Verbetert het informatiebeveiligingssysteem
 • Minimaliseer beveiligingsinbreuken en gegevensverlies in de organisatie
 • Voldoet aan verplichte naleving en andere wettelijke vereisten
 • Verhoogt het vertrouwen van de klant in uw diensten
 • Wereldwijde erkenning voor uw bedrijf

ISO certificering 27001 aanvragen bij IAS

IAS biedt een gemakkelijke en effectieve methode om ISO certificering 27001 te verkrijgen:

 1. Vul het ISO certificering 27001-aanvraagformulier in dat is verstrekt door IAS.
 2. Ons technisch team zal uw aanvraag beoordelen en u een offerte bezorgen.
 3. Er wordt een contract opgesteld en de betaling kan online of via overschrijving worden gedaan.
 4. Een team van professionele auditors zal door IAS worden toegewezen om een ​​reeks audits uit te voeren:
 5. Fase 1 – Preliminaire audit: deze audit onderzoekt het papierwerk en de processen van uw bedrijf om te zien hoe goed het is voorbereid op de Fase 2-audit. De auditor leert over de regelgeving, doelstellingen, risico’s en processen van uw bedrijf. Voorafgaand aan de Stage 2 Audit wordt een auditrapport geschreven en worden eventuele non-conformiteiten met de te verhelpen onderneming besproken.
 6. Fase 2 – Certificatie-audit: de tweede audit wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het ISO 27001-managementsysteem van een bedrijf volledig in overeenstemming is. De auditor zal ingaan op de juiste implementatie van het Information Security Management System en bepalen of uw organisatie ervoor zorgt dat klanten en andere belanghebbenden consistente goederen en diensten ontvangen.
 7. Na succesvolle afronding van beide audits zal IAS ISO certificering 27001 aan uw organisatie verstrekken.

ISO 27001 certificering kosten

De ISO 27001 certificering kosten worden bepaald door verschillende factoren. IAS werkt samen met bedrijven over de hele wereld. We erkennen dat de ISO 27001 certificering kosten aanzienlijk kunnen verschillen van land tot land, daarom bieden we gratis en vrijblijvende offertes aan. Enkele van de criteria die een rol spelen bij het bepalen van de ISO 27001 certificering kosten zijn de volgende:

 • De schaal van uw bedrijf
 • Het totaal aantal medewerkers
 • Het aantal locaties
 • De activiteiten die uw bedrijf aanbiedt en de daaraan verbonden risico’s

Neem vandaag nog contact op met IAS om meer te weten te komen over de ISO 27001 certificering kosten en om een ​​gratis advies over ISO certificering 27001 te krijgen!

ISO certificering 27001 behalen via IAS

Een van Europa’s meest bekende ISO certificering 27001 instanties is Integrated Assessment Services (IAS). We bieden een eenvoudige maar efficiënte methode voor het verkrijgen van de internationaal erkende ISO certificering 27001. Veel organisaties in Europa en over de hele wereld wensen ISO certificering 27001, aangezien dit de meest voorkomende certificering van het informatiebeveiligingsbeheersysteem is. ISO certificering 27001 kan elke organisatie helpen, ongeacht de grootte, het soort of de branche. Het helpt bedrijven ook om door te groeien naar het volgende niveau van de Europese commerciële sector. IAS biedt de meest betaalbare ISO 27001 certificering kosten op de markt en verzekert het hoogste serviceniveau voor onze klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op!

E-mail: enquiry@iascertification.com, mobiel: +6531591803

Neem voor gedetailleerde besprekingen per telefoon of persoonlijk contact op met onze leidinggevenden via e-mail: info@iasiso.com of mobiel: +91 9962590571